Oenoferm Riesling 20 g
2,85 € s DPH 2,50 € bez DPH
3,00 € s DPH
Oenoferm® Riesling F3 sú kvasinky ktoré boli vybraté selekciou, ktorá bola robená vo viniciach v Rheingau
(Nemecko). Táto kvasinka zvýrazní typickú ovocnosť rizlingov. Povolené podľa aktuálnych zákonov a predpisov
platných v rámci EU. Čistota a kvalita sú overené špecializovanými laboratóriami.
Teplota pri kvasení Aromatika
Kvasný priebeh | 17 - 19 °C | 19 - 22 °C |
Čerstvé broskyne, marhule Minerálne tóny | Vyzreté žlto dužinaté ovocie Exotické ovocie (mango) | |
Dostatok výživy zabezpečte pridaním VitaFerm Ultra Ku koncu kvasenia zvýšte teplotu (21 - 22 ° C) Počas kvasenia je zvýšená tvorba peny | ||
Odporúčané odrody | Rizling rýnsky, Rizling vlašský, Veltlínske červené skoré, |
F3-Erbslöh proces výroby kvasiniek - Fit for Fermentation
Osvedčené a uznávané Erbslöh- Oenoferm® kmene kvasiniek boli vo výrobe kvasiniek procesom F3 ešte posilnené. Pre rast a
regeneráciu kvasiniek je nové médium bohaté na vitamíny a minerálne látky. To sú všetko potrebné látky v procese fázy
rozmnožovania na získanie optimálnej hustoty kvasiniek, v stresových situáciách a aj vo fáze konečného kvasenia. Aróma vína je
potom charakteristická pre odrodu a čistá.
Dávkovanie — 20-40 g/hl
V rehydratačnom postupe je zmysluplné použiť biologický kvasinkový aktivátor VitaDrive® v rovnakom množstve ako je
množstvo kvasiniek s cieľom posilniť kvasinky v ranom štádiu ich života. V závislosti od výživovej situácie muštov a rmutov
odporúčame použiť kvasinkovej výživy z druhov Vitamon® alebo VitaFerm®.
Skladovanie — V chlade a suchu. Okamžite opätovne uzavrite otvorené balenia a do 2 - 3 dní spotrebujte