Kategórie
 
 
 
 
Oenoferm Riesling 20 g
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 5 %
Oenoferm Riesling 20 g
 

Oenoferm Riesling 20 g

Kód produktu:4216714
Dodacia lehota
Na sklade: 12
Dodacia lehota: Skladom
Vaša cena:: 2,38 € bez DPH
2,85 € s DPH 2,50 € bez DPH
3,00 € s DPH
 ks

 

Oenoferm® Riesling F3 sú kvasinky ktoré boli vybraté selekciou, ktorá bola robená vo viniciach v Rheingau

 

(Nemecko). Táto kvasinka zvýrazní typickú ovocnosť rizlingov. Povolené podľa aktuálnych zákonov a predpisov

platných v rámci EU. Čistota a kvalita sú overené špecializovanými laboratóriami.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teplota pri kvasení

Aromatika

 

Kvasný priebeh

17 - 19 °C

19 - 22 °C

Čerstvé broskyne, marhule

Minerálne tóny

Vyzreté žlto dužinaté ovocie

Exotické ovocie (mango)

Dostatok výživy zabezpečte pridaním VitaFerm Ultra

Ku koncu kvasenia zvýšte teplotu (21 - 22 ° C)

Počas kvasenia je zvýšená tvorba peny

Odporúčané odrody

Rizling rýnsky, Rizling vlašský, Veltlínske červené skoré,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

F3-Erbslöh proces výroby kvasiniek - Fit for Fermentation

Osvedčené a uznávané Erbslöh- Oenoferm® kmene kvasiniek boli vo výrobe kvasiniek procesom F3 ešte posilnené. Pre rast a

regeneráciu kvasiniek je nové médium bohaté na vitamíny a minerálne látky. To sú všetko potrebné látky v procese fázy

rozmnožovania na získanie optimálnej hustoty kvasiniek, v stresových situáciách a aj vo fáze konečného kvasenia. Aróma vína je

potom charakteristická pre odrodu a čistá.

Dávkovanie — 20-40 g/hl

V rehydratačnom postupe je zmysluplné použiť biologický kvasinkový aktivátor VitaDrive® v rovnakom množstve ako je

množstvo kvasiniek s cieľom posilniť kvasinky v ranom štádiu ich života. V závislosti od výživovej situácie muštov a rmutov

odporúčame použiť kvasinkovej výživy z druhov Vitamon® alebo VitaFerm®.

Skladovanie — V chlade a suchu. Okamžite opätovne uzavrite otvorené balenia a do 2 - 3 dní spotrebujte

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia