Kategórie
 
 
 
 
Oenoferm Rose F3 20g
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 5 %
Oenoferm Rose F3 20g
 

Oenoferm Rose F3 20g

Kód produktu:441320
Dodacia lehota
Na sklade: 12
Dodacia lehota: Skladom
Vaša cena:: 2,38 € bez DPH
2,85 € s DPH 2,50 € bez DPH
3,00 € s DPH
 ks

Oenoferm® Freddo F3 je kmeň kvasiniek Saccharomyces cerevisiae var. Bayanus tolerantný na nízke teploty. Tieto

kvasinky sú vhodné pre výrobu vín ovocného a sviežeho charakteru. Vo vínach prevládajú odrodové arómy

s citrusovými nuansami. Povolené podľa aktuálnych zákonov a predpisov platných v rámci EU. Čistota a kvalita sú

overené špecializovanými laboratóriami.












Teplota kvasenia

Je možná od 10 ° C

Odporúčaná teplota pri kvasení 13 - 17 ° C

Áróma

Podporuje typickosť odrody

Citrusové tóny (citrón, grapefruit), zelené jablko

Charakteristika

Stabilizácia kyselín (môže obmedzovať jablčno-mliečnu fermentáciu)

Kvasná kinetika: veľmi vysoká fermentačná sila

Silný killer faktor (zabíjanie konkurenčných kvasiniek)

Slabá tvorba peny

Sklon ku tvorbe sirky: veľmi nízky

Požiadavky na výživu: nízke

Odporúčané odrody

Rizling rýnska a vlašský, Burgundské (Rulandské) biele, Chardonnay, Sauvignon, Tramín, Silván, Veltlínske zelené, Müller Thurgau, Kerner,

Tip

Možné použiť pri sekundárnom kvasení pri výrobe sektov

Je možné použiť pri opätovnom rozbehnutí zastaveného kvasenia


 

F3-Erbslöh proces výroby kvasiniek - Fit for Fermentation

Osvedčené a uznávané Erbslöh- Oenoferm® kmene kvasiniek boli vo výrobe kvasiniek procesom F3 ešte posilnené. Pre rast a

regeneráciu kvasiniek je nové médium bohaté na vitamíny a minerálne látky. To sú všetko potrebné látky v procese fázy

rozmnožovania na získanie optimálnej hustoty kvasiniek, v stresových situáciách a aj vo fáze konečného kvasenia. Aróma vína je

potom charakteristická pre odrodu a čistá.

Dávkovanie – 20-30 g/hl

V rehydratačnom postupe je zmysluplné použiť biologický kvasinkový aktivátor VitaDrive® v rovnakom množstve ako je

množstvo kvasiniek s cieľom posilniť kvasinky v ranom štádiu ich života. V závislosti od výživovej situácie muštov a rmutov

odporúčame použiť kvasinkovej výživy z druhov Vitamon® alebo VitaFerm®.

Skladovanie – V chlade a suchu. Okamžite opätovne uzavrite otvorené balenia a do 2 - 3 dní spotrebujte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia