Kategórie
 
 
 
 
Oenoferm Veltiner F3 20 g
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 5 %
Oenoferm Veltiner F3 20 g
 

Oenoferm Veltiner F3 20 g

Kód produktu:320922
Dodacia lehota
Na sklade: 15
Dodacia lehota: Skladom
Vaša cena:: 2,38 € bez DPH
2,85 € s DPH 2,50 € bez DPH
3,00 € s DPH
 ks

 

Oenoferm® Veltliner F3 sú kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. bayanus pre kvasenie muštov odrody Veltlínske

 

zelené.

Povolené podľa aktuálnych zákonov a predpisov platných v rámci EU. Čistota a kvalita sú overené špecializovanými

laboratóriami.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teplota kvasenia

Odporúčaná teplota pri kvasení 14 - 17 ° C

Aróma

Klasické vína odrody Veltlínske zelené s nádychom korenistej arómy a pikantnosti

Podpora ovocných aróm a vnem po bielej mandli

Charakteristika

Nízke nároky na výživu.

Veľmi silná kvasná kinetika aj pri nízkych teplotách

Podpora zachovania kyselín

Vplyv na jablčno-mliečnu fermentáciu : skôr inhibičný

Odporúčané odrody

Veltlínske zelené, Veltlínske červené skoré

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

F3-Erbslöh proces výroby kvasiniek - Fit for Fermentation

Osvedčené a uznávané Erbslöh- Oenoferm® kmene kvasiniek boli vo výrobe kvasiniek procesom F3 ešte posilnené. Pre rast a

regeneráciu kvasiniek je nové médium bohaté na vitamíny a minerálne látky. To sú všetko potrebné látky v procese fázy

rozmnožovania na získanie optimálnej hustoty kvasiniek, v stresových situáciách a aj vo fáze konečného kvasenia. Aróma vína je

potom charakteristická pre odrodu a čistá.

Dávkovanie — 20-40 g/hl

V rehydratačnom postupe je zmysluplné použiť biologický kvasinkový aktivátor VitaDrive® v rovnakom množstve ako je

množstvo kvasiniek s cieľom posilniť kvasinky v ranom štádiu ich života. V závislosti od výživovej situácie muštov a rmutov

odporúčame použiť kvasinkovej výživy z druhov Vitamon® alebo VitaFerm®.

Skladovanie — V chlade a suchu. Okamžite opätovne uzavrite otvorené balenia a do 2 - 3 dní spotrebujte

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia